|
Кількість
|
Вартість
|
||
|
|
|||
Протеїнові веган панкейки «Protein vegan pancakes» (натуральний шоколад).
«Суміш для приготування панкейків протеїнових веганських. Високобілкова.»
Склад: (натуральний шоколад): Борошно пшеничне цільнозернове (ПШЕНИЦЯ), кукурудзяний крохмаль, ізолят соєвого білка (СОЯ), білок гороху, білок дріжджовий, білок рису, розпушувач тіста (сода харчова Е500, кислота лимонна Е330), кокосовий екстракт (97%) (КОКОС), інулін (99%, натуральний пребіотик із кореня цикорію), натуральний наповнювач «Какао», ароматизатор харчовий «Шоколад» (носії: мальтодекстрин, камедь акації Е414), підсолоджувачі: сукралоза (Е955), стевіоглікозиди (Е960), діоксид кремнію харчовий (Е551, антизлежувач).
Алергени: СОЯ, ПШЕНИЦЯ, КОКОС. Може містити сліди глютену, горіхів.
Харчова (поживна) цінність на 100 г: Енергетична цінність – 346 кКал / 1451 кДж. Білки – 35,6 г. Жири – 4,8 г. Вуглеводи – 40 г.
Харчова (поживна) цінність на порцію 50 г: Енергетична цінність – 173 кКал / 725,5 кДж. Білки – 17,8 г. Жири – 2,4 г. Вуглеводи – 20 г.
Застереження: Зберігати у недоступному для дітей місці. Не рекомендовано вагітним та жінкам, що годують грудьми, без консультації з лікарем. Споживати у межах збалансованого харчування та здорового способу життя.
Умови зберігання: Зберігати у сухому прохолодному місці за температури від 0 °C до +25 °C та відносної вологості не більше 75%. Уникати прямого сонячного проміння.
Пакування: дойпак із застібкою «зіп-лок» з багатошарових полімерних матеріалів.
Спосіб приготування панкейків:
• Змішати 50 г сухої суміші (2-3 столових ложки) із 100-120 мл води або рослинного молока.
• Добре розмішайте до однорідної суміші.
• Розігрійте сковороду на середньому вогні та змастіть олією.
• Викласти суміш, використовуючи велику ложку.
• Смажити панкейки по 2 хвилини з боків до золотистої скоринки.
• Панкейки подавайте з варенням або джемом, фруктами, все на ваш смак.
• Трохи остудити панкейки і можна їсти. Смачного!






