Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Веган смачно, веган швидко!
Графік роботи:

Будні: 10:00–18:00

Сб: 12:00–18:00

Нд: Вихідний! 

0
Веган кошик

Дріжджовий протеїн

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою

Дріжджовий ізолят протеїну — високоякісний ізолят білка, отриманий із спеціально вирощених харчових дріжджів Saccharomyces cerevisiae. Цей продукт — повноцінний, швидкозасвоюваний білок рослинного походження з унікальним амінокислотним профілем, максимально наближеним до білка тваринного походження (сироваткового), що робить його альтернативою класичним ізолятам.

Які дріжджі використовуються

Для виготовлення AnPro® застосовують спеціальний штам Saccharomyces cerevisiae — харчові дріжджі, які вирощуються у строго контролюваних умовах на натуральних субстратах. Цей процес не включає генетичних модифікацій, а сам продукт проходить глибоку очистку до концентрації білка понад 80 %.

Як виготовляється дріжджовий протеїн

  1. Вирощування дріжджів у біореакторах на поживних середовищах із відновлюваних джерел.

  2. Збір біомаси дріжджів.

  3. Лізис клітин з виділенням білкового комплексу.

  4. Тонка фільтрація та сушка білка до отримання порошкового ізоляту з високим вмістом білка та мінімумом вуглеводів і жирів.

  5. Контроль якості на кожному етапі для забезпечення стабільності та чистоти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.