Веган протеїновий батончик «Снікерс»

Для приготування цього рецепту використовувався протеїн BLEND Feel Power.

Автор цього рецепту Кароліна, вона виготовляє веган солодощі на замовлення на сторінці @caroland.ua , відвідайте її профіль інстаграм, там дуже багато різних солодощів!

Для бананового соуса нам потрібно:

1. 50 г арахісового борошна 
2. 50 г протеїну @feel.power.ua «Снікерс»
3. 75 г арахісової пасти 
4. 40 г сиропу агави/топінамбура 


Приготування:

Усі сухі інгредієнти змішати вінчиком, додати сироп агави/топінамбура, перемішати масу руками. Викласти у силіконову форму для батончиків, наполовину заповнюючи кожну комірку, утрамбувати; заморозити.

Для карамелі з арахісом потрібно:

1. 40 г кокосового цукру
2. 50 г сухого соєвого/кокосового молока
3. 50 г води
4. 1/2 ч л кокосової олії
5. Дрібка солі 80-100 г солоного арахісу

Приготування:

У маленький сотейник з товстим дном додати цукор, сухе молоко, воду. Поставити на великий вогонь, постійно помішуючи вінчиком, довести до кипіння, зменшити вогонь на мінімальний, помішуючи, варити 4-5 хв. Зняти з вогню, додати сіль, кокосову олію, перемішати. Додати солоний арахіс, перемішати, викласти карамель з арахісом зверху на протеїновий прошарок. Знову заморозити.


Для  чорного шоколаду:

- 100 г какао тертого
- 50 г какао масла
- 50 г кокосового цукру

Приготування:

Какао терте і какао масло порізати на маленькі шматочки, висипати у миску. Кокосовий цукор перемолоти у пудру. Додати до какао тертого з какао маслом, перемішати. Масу розтопити на водяній бані, постійно помішуючи, довести шоколад до 42 градусів. Як тільки позначка досягне 42 градуси, зняти миску з водяної бані. Постійно помішуючи, охолодити шоколад до 32 градусів. Заглазувати батончики шоколадом. Поставити у холодильник на 30 хв. І саме головне - насолоджуватися!