Веган протеїновий батончик «Снікерс»
Для приготування цього рецепту використовувався протеїн BLEND Feel Power.
Автор цього рецепту Кароліна, вона виготовляє веган солодощі на замовлення на сторінці @caroland.ua , відвідайте її профіль інстаграм, там дуже багато різних солодощів!
Для бананового соуса нам потрібно:
1. 50 г арахісового борошна
2. 50 г протеїну @feel.power.ua «Снікерс»
3. 75 г арахісової пасти
4. 40 г сиропу агави/топінамбура
Приготування:
Усі сухі інгредієнти змішати вінчиком, додати сироп агави/топінамбура, перемішати масу руками. Викласти у силіконову форму для батончиків, наполовину заповнюючи кожну комірку, утрамбувати; заморозити.
Для карамелі з арахісом потрібно:
1. 40 г кокосового цукру
2. 50 г сухого соєвого/кокосового молока
3. 50 г води
4. 1/2 ч л кокосової олії
5. Дрібка солі 80-100 г солоного арахісу
Приготування:
У маленький сотейник з товстим дном додати цукор, сухе молоко, воду. Поставити на великий вогонь, постійно помішуючи вінчиком, довести до кипіння, зменшити вогонь на мінімальний, помішуючи, варити 4-5 хв. Зняти з вогню, додати сіль, кокосову олію, перемішати. Додати солоний арахіс, перемішати, викласти карамель з арахісом зверху на протеїновий прошарок. Знову заморозити.
Для чорного шоколаду:
- 100 г какао тертого
- 50 г какао масла
- 50 г кокосового цукру
Приготування:
Какао терте і какао масло порізати на маленькі шматочки, висипати у миску. Кокосовий цукор перемолоти у пудру. Додати до какао тертого з какао маслом, перемішати. Масу розтопити на водяній бані, постійно помішуючи, довести шоколад до 42 градусів. Як тільки позначка досягне 42 градуси, зняти миску з водяної бані. Постійно помішуючи, охолодити шоколад до 32 градусів. Заглазувати батончики шоколадом. Поставити у холодильник на 30 хв. І саме головне - насолоджуватися!
Ми дбаємо про вашу конфіденційність
Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.