Інтернет вже давно перетворився на справжню мозаїку індивідуальності, де кожен може знайти свій голос та виразити його через соціальні медіа. Один з таких виразних блогів Instagram - це Indie.indie.cindy. Ця сторінка вражає не лише своїми яскравими фотографіями, а й глибоким та творчим підходом до мистецтва та індивідуального стилю. На цій сторінці ви знайдете купу веганських рецептів та оглядів на продукти, які не шкодять планеті та зберігають ваші етичні погляди. Від рослинних фаршів до рослинних креветок Інді куштувала все без виключень. А головна особливість це не залежна думка, про кожен продукт!

 Щоб долучитися до спільноти indie.indie.cindy і отримувати свіжі дози рецептів і креативу, перейдіть на її сторінку Instagram за посиланням, і натисніть кнопку "Підписатися". Також не забудьте увімкнути сповіщення, щоб не пропустити жодного її посту. Або також в неї є ютуб-канал @IndieCindy, де наглядно можна переглянути кожний веганський шедевр, що вас зацікавить. Нижче на вас чекає унікальний рецепт!

 

Протеїнові батончики

Для приготування цього рецепту використовувався протеїн BLEND Feel Power. зі смаком ванілі.

Інгредієнти:

  • Швидкі вівсяні пластівці - 1скл

  • 4 столові ложки какао-порошку

  • Арахісова паста - 40г ( у рецепті використовувалась Арахісова паста від GoOn nutrition)

  • Протеїн (у нас ванільний) - 50г

  • Фініки - 3шт

  • Молоко рослинне - 6-7ст.л

  • Арахіс - 50г

  • Дрібка солі



Приготування:

- Дрібно нарізаємо горішки або подробіть їх у блендері.
- Залийте фініки окропом.
-У чашу блендера додайте вівсяні пластівці швидкого приготування і теж іх подробіть.
- Тепер додаємо дрібку солі, протеїн, фініки ( небагато бо протеїн вже солодкий) і горіхову пасту (без цукру), додаємо рослинне молоко або воду.
- З'єднуємо отриману суміш з арахісом, який подрібнили раніше.
- Викладаємо отриману суміш на пекарський папір. Вона може виглядати крихкою але при стисканні має добре ліпитись!
- Намагаємось сформувати прямокутник, трішки скатуємо його, щоб висота була близько 1см.
- Коли будете задоволені своїм прямокутником, розріжте його на рівні частини. ( в нас вийшло 8 батончиків).

Зберігайте у щільно закритому контейнері у холодильнику, щоб вони не засохли. Це просто ідеальний перекус, який зручно брати з собою на навчання, на роботу, в дорогу чи на пікнік. Смачно, поживно, веган, не шкодить здоров'ю! Можна приготувати такі батончики на тиждень вперед і брати з собою кожен день, обов'язково спробуйте!

Переглянути відео-рецепт можна натиснувши на зображення або натиснути тут