🍪 Flat Cookies без випікання з нуту та протеїну Feel Power

✅ Веганські | Без цукру | Багато білка

1 печиво ≈ 5 г білка

Відео рецепт можна перегялнути за посиланням: https://www.instagram.com/reel/DK_iU2Et0Td/?igsh=emppbXh2MHBmenB1

🧾 Інгредієнти (на 12–15 шт):

Інгредієнт
Кількість
Нут (сухий)
125 г
→ після варіння ≈ 250 г готового нуту
Фініки м’які без кісточки
100 г
Протеїн Feel Power (ваніль / чізкейк / шоколад)
60 г
Вівсяне борошно
100–110 г
Чорний шоколад (порізаний дрібно)
30–40 г
Вода
3 ст. л.

Рослинний протеїн рецепт печива


Спосіб приготування:


 1. Замочіть нут на 10–12 годин. Потім відваріть до м’якості (близько 40–60 хв).
👉 Після варіння має вийти приблизно 250 г готового нуту.
 2. Підготуйте фініки: якщо тверді — замочити в гарячій воді на 10 хв, потім злити.
 3. У блендері потрібно перебити варений нут із фініками до кремової, однорідної маси.
 4. Перекладіть суміш у миску. Додайте вівсяне борошно, протеїн Feel Power  (2 скупи без горки повинно вистачити або зважити 60г) та 3 столові ложки води.
🔄 Вимішайте все лопаткою або руками до гладкої щільної текстури.

 



Поради по текстурі:


 • Якщо маса занадто густа/суха — додайте ще 1–2 ст. л. води.
 • Якщо маса рідка/липка — тоді додайте ще 1–2 ст. л. вівсяного борошна.
 6. Додайте дрібно порізаний чорний шоколад, перемішай до рівномірного розподілу.
 7. Сформуйте 12–15 кульок, трохи притиснути руками, щоб утворились flat cookies.
 8. Поставте у холодильник на 30–60 хвилин — для стабільної текстури.
 9. Зберігати у закритому контейнері в холодильнику до 5 днів